Videó

2023.09.12. 12:21

Már megtekinthető a legújabb hátborzongató palóc film, a Disney Horrorverzum (videó)

A változatos, azonban mindig nagysikerű rövidfilmekkel előrukkoló Palóc Videotéka a Star Wars és a Marvel-univerzum után ezúttal Nógrádban hozta össze minden idők legjobb horrorfilmes galaxisát, a Disney Horrorverzumot.

Lukács Zsófia

Kovács Domonkos és Cseh Lóránt legújabb filmjében még a texasi láncfűrészes is szemléletmódváltáson megy keresztül

Forrás: Beküldött fotó

Kovács Domonkos és Cseh Lóránt legújabb filmjében még a texasi láncfűrészes is szemléletmódváltáson megy keresztül Balassagyarmaton és környékén.

– Egyszer, építkezés közben a kezem ügyébe akadt egy akkumulátoros kisméretű láncfűrész és eszembe jutott, hogy mennyire vicces lenne forgatni egy videót a texasi lancfűrészes gyermekkoráról. Aztán júliusban készítettünk egy rövid videót TikTok-ra, amiben használtunk láncfűrészt és újra eszembe jutott ez az ötlet, így el is kezdtem kidolgozni, de elég hamar elkanyarodtam az eredeti koncepciótól. Szeretem mindig úgy megírni a forgatókönyvet, hogy lehetőség szerint legyen benne egy kis társadalomkritikai él, reflektáljon valahogy az aktuális történésekre. Így jött képbe a Disney, ami felvásárol mindent, ami a keze ügyébe akad és a saját képére formálja – mondta el portálunknak Kovács Domonkos, a film készítője.

Hozzátette: nagyon hálásak a barátaiknak, akik szabadidejüket áldozták még az éjszakai forgatásokon is és önként szerepet vállaltak a filmben.

Az író, rendező, vágó, operatőr arra is kitért, hogy őszre elkészítenek egy népszerű videójáték-feldolgozást, illetve tervben van egy klasszikus magyar népmese horror változata is. – Maga a mese is elég horror, úgyhogy itt nem is kell nagyon átírni a történetet. Konkrétabbat nem árulok el, legyen meglepetés – fogalmazott Kovács Domonkos.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában