Rendezvény

2023.09.19. 07:36

Lakótelepi szüreti mulatságot tartanak Salgótarjánban, a Kemerovóra várják a vendégeket

Immár ötödik alkalommal szerveznek szüreti felvonulást és mulatságot a megyeszékhelyen található Kemerovó lakótelepen a Kertvárosért Egyesület szervezésében.

Nagy Orsolya

Lovasfogat az egyik korábbi rendezvényen. Bár szőlő nem terem a lakótelepen, jól szórakozni azért lehet!

Forrás: Nool.hu

Fotó: Beküldött

Mint azt az egyesület sajtóközleményében írta, a programok szeptember 23-án,  szombaton 11 órától kezdődnek, amikor is feldíszített lovaskocsikkal megkezdik a felvonulást, a jó hangulatról pedig a GMK Trió tagjai gondoskodnak majd. Hozzátették: a helyszínen lesz gyermeksarok, büfé, valamint különböző árusok portékái, de kitelepül az egyik helyi étterem is, továbbá a szervezők ingyenes borkóstolással is várják a kilátogatókat.

Az egyesület arra is kitért, hogy a színpadi programok 15 órakor kezdődnek, ahol a Sakinah Hastánc Egyesület és a Karida Hastánc Csoport közös műsorát láthatják az érdeklődők, majd az IKKA Band szórakoztatja a látogatókat. A délutáni órákban Németh Anna énekel, akit Gonda László hevesi Príma-díjas zongoraművész kíséri majd. Ezen kívül az évek során a helyieknél nagy kedvenccé vált tombolahúzás is lesz, amelynek idén is egy értékes wellness-hétvége a fődíja. A napot utcabál zárja majd, amely egészen 22 óráig fog tartani.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában