Kutatók Éjszakája

2023.09.25. 14:08

Indulhat a kutatás az Óbudai Egyetem salgótarjáni központjában

Az Óbudai Egyetem Salgótarjáni Képzési Központ és Kutatóhely idén is csatlakozik a Kutatók Éjszakája programsorozathoz. Szeptember 29-én, pénteken egy különleges világba kalauzolják az érdeklődőket.

Nool.hu

Forrás: Google

Az eseménynek az intézmény Rákóczi út 180. szám alatti – az OMV benzinkút mellett – telephelye ad otthont 14 és 19 óra között. A kutatóhely portálunkhoz eljuttatott közleménye szerint az érdeklődők 14-től 15 óráig Szorcsik Tamás előadásában hallhatnak az alternatív járműhajtási megoldásokról, de kipróbálhatják a görgős teljesítménymérő tesztpadot is Rácz Róbert segítségével. A látogatók 14 és 16 óra között informatikatörténeti kiállításon is gazdagíthatják ismereteiket, melyen Széky Miklós kalauzolja körbe a vendégeket. 

A program ideje alatt elmerülhetnek a látogatók a VR szemüvegek nyújtotta érdekes világba, valamint a 3D nyomtatás rejtelmeibe is bepillantást nyerhetnek. Egy különlegesnek ígérkező program a Játssz! Építs! Villogj! címet kapta, ahol minden bizonnyal szükség lesz majd némi kreativitásra, képzelőerőre és kézügyességre is a résztvevőknek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában