Városnapok

2023.09.07. 19:09

Az Edda és a Follow the Flow csapatával ünnepel a közönség Bátonyterenyén

Az előző években megszokott jó hangulat, neves fellépők sora fémjelzi idén is a Városnapokat Bátonyterenyén. A kétnapos programon mások mellett az Edda és a Follow the Flow csapata is bulit csap.

Gulyás Edina

A hagyományoknak megfelelően idén is szeptember első felében, 8-án és 9-én szervezik meg a Városnapokat Bátonyterenyén. Az ingyenes rendezvénynek azonban a megszokottól eltérően nem a Városháza tér, hanem a futballpálya mellett található salakos pálya ad otthont. Mint arról korábban portálunk is beszámolt, a helyszín megváltoztatására a 23-as út fejlesztéséhez kapcsolódóan, az Ózdi, a Kossuth és a Városház út csomópontjának körforgalommá történő alakítása miatti munkálatok miatt volt szükség. 

A programok pénteken 16.30 órakor a Helldiver zenekar koncertjével kezdődnek, a köszöntő beszédek 19.50 órakor hangzanak el, majd rögtön ezután az Edda Művek lép színpadra. A Városnapok első estéjének zárásaként Zoller Zsolt zenéire bulizhatnak a kikapcsolódni vágyók.

Szombaton 14 órától folytatódik a rendezvény, ekkor a Kisterenyei Palóc Népdalkör dalcsokrát hallgathatják meg az érdeklődők, a talpalávalót a BEB Zenekar húzza, ahogy a Maconka Táncegyüttes műsora alatt is. A Flower Girls mazsorett csoport 15 órakor lép színpadra, ezt követően hirdetik ki a Huai'an testvérvárosi rajzpályázat eredményeit. 

A Végtelen Zenekar 16.30 órakor ad koncertet, a nap sztárvendége, a Follow the Flow elnevezésű formáció pedig 20 órától robbantja fel a színpadot. A Városnapok zárásaként 21.30 órától Dj Tailor B. pörgeti a jobbnál jobb zenéket.

Bátonyterenye legnagyobb eseményét gasztrotér, vidámpark és gyermekprogramok is kísérik. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában