Szünidő

2023.08.08. 08:10

Ügyességi feladatok és filmvetítés is színesítette a vakációt Mátranovákon

Móka és nevetés töltötte meg a napokban a mátranováki művelődési házat.

Gulyás Edina

Móka és nevetés töltötte meg a napokban a mátranováki művelődési házat

Forrás: Facebook

Már nem első alkalommal rendezték meg a Nyári szüneti móka elnevezésű napot a településen. A programnak már korábban is nagy sikere volt, sok gyerek ellátogatott a Május 1. Művelődési Házba. Nem volt ez másként a napokban sem, amikor is folytatódott a jó hangulatú rendezvény, újabb önfeledt napot tölthettek el ott az óvodás és általános iskolás gyermekek. 

– Ezúttal is egy igazán tartalmas napot töltöttünk együtt a csemetékkel és a néhány szülő is részt vett a programon. Délelőtt sportos vetélkedőkkel, ügyességi játékokkal telt az idő, majd mesefilmet néztünk és a lányok nagy örömére csillámtetoválás is készült – fogalmazott Maruzsné Répás Lilla, intézményvezető.  – Az ingyenesen látogatható program sokakat vonzott, augusztusban még egy alkalommal szervezünk majd hasonlót.

Hozzátette: azzal nem csak a fiataloknak szeretnének kedveskedni, a szülők válláról is igyekeznek levenni a gyermekek elhelyezésének gondját a nyári szünet napjaiban. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában