Rendezvény

2023.08.08. 07:07

Sport- és családi nap is színesíti az etesi rendezvényt

Az etesi falunap keretein belül augusztus 19-én, szombaton 8 órától a helyi focipályán sport- és családi nap, illetve főzőverseny is zajlik majd.

Veres Edina

A község közösségi oldalának tájékoztatása szerint a főzőcsapatok reggel 8 órától regisztrálhatnak a helyszínen, majd elindulhat az „örömfőzés”. A labdarúgó-bajnokság egy órával később rajtol el, és zajlik majd egészen 13 óráig, amikor is a polgármesteri köszöntőt követően kihirdetik a versenyek eredményeit. 

Ezt követően 14 órától a színpadi produkcióké lesz a főszerep. A fellépők között szerepelnek a helyi óvodások, a Táncoló Talpak nevű formáció és a hagyományőrzők is. Az érdeklődők 14 óra 40 perctől a helyi zumba csoport produkcióját nézhetik meg, míg 15 órától a Görbeország DSE tart judo bemutatót az egybegyűlteknek. A rendezvényre a főző- illetve a sportcsapatok augusztus 14-ig, hétfőig jelentkezhetnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában