Iskolakezdési támogatás

2023.08.28. 08:15

Nőtincs önkormányzata segíti az iskolakezdőket

Lászlók Judit

A település önkormányzata a közösségi oldalán tájékoztatott arról, hogy ebben az évben is igényelhetnek támogatást az iskolakezdéssel járó költségek fedezésére azok a családok, ahol az egy főre jutó havi nettó jövedelem nem haladja meg a kétszázezer forintot. Mint írták, a kérelem benyújtásakor kötelezően mellékelni szükséges a gyermek tanulói jogviszonyának fennállására vonatkozó igazolást, valamint a jövedelemigazolást mindkét szülőtől vagy álláskeresői státusz igazolást. A kitöltött nyomtatványt és a szükséges dokumentumokat legkésőbb szeptember végéig lehet leadni a polgármesteri hivatal recepcióján, vagy a kihelyezett postaládában. 

Kiemelték, a támogatás összege az általános iskola első osztályába járó gyermekeknek gyerekenként tizenötezer forint, míg az általános iskola többi osztályába, valamint a középiskolába járó gyermekeknek fejenként tízezer forint. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában