Közösség

2023.08.26. 09:38

Naplemente fűszerezi a játszóestet Mátranovákon

Gulyás Edina

Néhány héttel korábban különleges programban lehetett részük a mátranovákiaknak, a hagyományos felnőtt játszótestet ugyanis szabad téren rendezték meg, így a résztvevők a naplementében is gyönyörködhettek. A nagy sikerre való tekintettel megismétlik a programot. Az érdeklődők augusztus 26-án, szombaton, 17 órakor gyülekeznek a Május 1. Művelődési Ház udvarán. A programra 16 évnél idősebbeket várnak. 

– Legutóbb nagyon jól sikerült az este, a hangulatot a nyári naplemente látványa tovább fokozta – hangsúlyozta Maruzsné Répás Lilla, főszervező, a művelődési ház vezetője.

Hozzátette: ezúttal is a Láznak nevezett falurészig sétálnak, innen nagyon szép a kilátás. Az este folyamán lehetőség lesz játékos feladványok és feladatok teljesítésére, emellett tartalmas beszélgetések, igazi kikapcsolódás vár a program résztvevőire. A szervezők könnyű vacsorával és frissítőkkel is készülnek, aki szeretne különféle rágcsálnivalót vihet magával. Kedvező időjárás esetén a Mátra fölötti naplemente koronázza meg az estét. Ellenkező esetben, ha igény mutatkozik rá, a művelődési házban tartják meg a rendezvényt. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában