Iskola

2023.08.27. 11:18

Kiosztják a tankönyveket a pásztói általános iskolában

Nagy Orsolya

Arról tájékoztatja a diákokat és szüleiket a Zsigmond Király Általános Iskola a közösségi oldalán, hogy elkezdődik a tankönyvosztás, amelyeket a felső tagozat épületében vehetnek majd át. Mint írták, az első négy évfolyamnak augusztus 28-án, hétfőn 8-12, valamint 14-17 óra között adják át a könyveket. A 5-6. évfolyamos tanulók augusztus 29-én, kedden 14-17 óra között kapják meg, míg a 7-8. évfolyamosak augusztus 30-án, szerdán 8-12 óra között.

Hozzátették: fontos, hogy az 1-8. évfolyamon minden tanuló térítésmentesen kapja meg a könyveket, azok a tanulók pedig, akik térítésmentes kedvezményben részesülnek a munkafüzeteket ingyen, a tartós tankönyveket könyvtári kölcsönzéssel kapják meg, amelyeket a tanév végén vissza kell adni. Amennyiben valaki nem tudja az említett időpontok valamelyikén átvenni a könyveket, annak pótidőpontot biztosítanak, amely augusztus 30-án, szerdán 14-17 óra között lesz.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában