Strandidő

2023.08.22. 14:17

Hőségriadó: mindenki ingyen csobbanhat a gyarmati strandon – itt vannak a részletek

Mint arról korábban már beszámoltunk: ha tetőzik a forróság, akkor 17 óra után a gyarmatiak ingyen léphetnek be a helyi strand területére. Most sincs ez másképp, sőt, kedden, szerdán és csütörtökön, délután öttől mindenki díjtalanul csobbanhat.

Lukács Zsófia

– Ezen a héten kedden, szerdán és csütörtökön az országos tisztifőorvos elrendelte a másodfokú hőségriasztást, aminek összes megszokott figyelmeztetése életbe lép. Mindenki figyeljen a fokozott UV-sugárzásra, a megfelelő folyadékfogyasztásra és használja ki a párakapukat, illetve a hűtött közterületeket – hívta fel a figyelmet Csach Gábor polgármester a közösségi oldalán.

Azt a jó hírt is közölte, hogy a Város Strandfürdő 17 órától ezen a három napon mindenki számára ingyenes belépést biztosít.
Péntektől, amennyiben véget ér az országos riadó, a gyarmatiak továbbra is ingyenesen vehetik igénybe 30 Celsius-fok feletti hőmérséklet idején a strandot 17 óra után.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában