Felhívás

2023.08.09. 13:13

Fontos augusztusi dátumokra hívta fel a diákjai figyelmét a salgótarjáni középiskola

Fontos dátumokra és időpontokra hívta fel a diákjai figyelmét a Nógrád Megyei Szakképzési Centrum Borbély Lajos Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium a napokban.

Veres Edina

Az oktatási intézmény a közösségi oldalán számolt be a nyári szünet még hátralévő részét érintően több fontos eseményről. Mint írták: augusztus 18-ig hétfőnként 8 és 15 óra között, majd augusztus 21-től egészen 31-ig a hét első munkanapja mellett már csütörtökönként is fogadják az ügyfeleket ugyanabban az időintervallumban.

A salgótarjáni középiskola bejegyzésből kiderült továbbá az is, hogy a tanulók felkészítése a javítóvizsgára augusztus 21-én, hétfőn 10 órától tart majd négy órán keresztül. A számonkérések augusztus 22-től 24-ig, azaz keddtől csütörtökig zajlanak 8 és 14 óra között. A javító ágazati alapvizsga augusztus 25-én, pénteken 8 órától lesz esedékes. 

Augusztus 29-én, kedden 9 órától 14-ig lesz lehetőség a pótbeiratkozásra, amit a felnőtt esti tagozat számára egy nappal később, ugyanabban az időpontban tartanak meg. A szakmai vizsgák javítására augusztus 31-ig, csütörtökig jelentkezhetnek az érdeklődő diákok, míg a tanévnyitó ünnepség szeptember 1-jén, pénteken 8 órakor kezdődik majd a Borbélyban.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában