Közösségépítés

2023.08.28. 16:05

Együtt töltötték az estét a mátranovákiak, a naplemente tette fel a koronát

A nagy hőség sem riasztotta el a mátranovákiakat a naplementés esttől, sokan ellátogattak a hangulatos programra.

Gulyás Edina

A háttérben a Mátra, ez idő tájt a hegygerinc felett megy le a nap

Forrás: Nool.hu

Fotó: Facebook

A napokban második alkalommal rendezték meg a naplementés estét Mátranovákon, amin a nagy meleg ellenére is többen részt vettek, mint a néhány héttel korábbi hasonló rendezvényen. Akkor nagyon jól sikerült a különleges program, azonban ezúttal ha lehet, még hangulatosabb estét töltöttek együtt a résztvevők, akik a Május 1. Művelődési Ház és Könyvtár udvaráról indultak, majd a Láznak nevezett falurészig sétáltak, ahonnan nagyon szép a kilátás.

Az este tartalmas beszélgetésekkel, igazi kikapcsolódással telt
Fotó: Facebook / Forrás: Nool.hu

– Legutóbb sikeres volt a helyiek körében a program, ezen felbuzdulva újra megrendeztük azt – tájékoztatott Maruzsné Répás Lilla,  főszervező, a művelődési ház vezetője. – Az este folyamán tartalmas beszélgetések, igazi kikapcsolódás várt a program résztvevőire. 

A szervezők könnyű vacsorával és frissítőkkel is készültek, a Mátra fölötti naplemente látványa koronázta meg az estét. Amennyiben az időjárás engedi szeptemberben még számíthatnak hasonló programra az érdeklődők.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában