Rendezvény

2023.08.12. 15:15

Együtt piknikeznek a palotásiak

Civil Piknik címmel tartanak rendezvényt a településen augusztus 19-én, szombaton 14 órától – közölte a helyi művelődési ház közösségi oldalán.

Nagy Orsolya

Mint arról beszámoltak: a rendezvénynek a helyi értékek háza ad majd otthont, ahol számos programmal kedveskednek a látogatónak. Ambrus József például alumínium medált készít, a Kenderike Néptánccsoport pedig táncot tanít majd. Az Őszirózsa Nyugdíjas Klub tagjai laskát és pillefánkot sütnek, valamint viseletöltöztetés is lesz. A Palotás Ifjúságért Alapítvány tagjai csillámtetoválást készítenek, a helyi és környékbeli alkotók pedig kézműves bemutatót és foglalkozásokat tartanak, míg a Szenior Örömtánc Csoport ügyességi játékokkal örvendezteti meg az érdeklődőket.

Ezen túlmenően lesz sok tánc, zsíros kenyér, fajátékok, babajátszó és társasjátékok is. Emellett az érdeklődők egész nap megtekinthetik majd az Értékek Házát is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában