Klubfoglalkozás

2023.08.04. 10:15

Bizonyították főzőtudományukat a kisterenyei nyugdíjasok

Gulyás Edina

A férfi tagok mutatták meg, hogy ki a legény a konyhában a Kisterenyei Kastélykerti Nyugdíjas Klub legutóbbi foglalkozásán. Ínycsiklandó finomságok kerültek az asztalokra. A Kisterenyei Kastélykerti Nyugdíjas Klub foglalkozásai mindig jó hangulatban telnek, azokon különböző témákat járnak körbe a tagok. A legutóbbi összejövetel a gasztronómia köré szerveződött, azonban a megszokottól eltérően nem a hölgyek, hanem a klub férfi tagjai osztották meg a jelenlévőkkel kedvenc fogásaikat. Természetesen nem csak beszélgettek a finomságokról, otthon el is készítették azokat. A finomságokból mindenkinek jutott. 

– András Antal palacsintát, Pálkerti Tibor pirított hagymás gancát, Tomasics János meggyes pitét, míg Tóth Tibor molnárkalácsot szolgált fel a társaság tagjainak – tájékoztatott Tóthné Répás Éva klubvezető.  Mint mondta, a szakácsok történetekkel fűszerezve osztották meg a jelenlévőkkel, hogy miért készítik szívesen ezeket az ételeket a családjuk számára, majd közösen, jóízűen elfogyasztották a finomságokat. Azok receptjét bárki magával vihette a foglalkozásról, ami jó hangulatú, kötetlen beszélgetéssel zárult. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában