Tanévnyitó

2023.08.27. 19:53

Az első tanítási napra készül a bátonyterenyei középiskola

Veres Edina

A Fáy András Technikum, Gimnázium, Szakképző Iskola, Szakgimnázium, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium a tanévnyitóval kapcsolatos információkra hívta fel a diákok figyelmét.  Az oktatási intézmény közösségi oldalán osztotta meg, hogy a bátonyterenyei középiskolában az ünnepélyes tanévnyitóval egybekötött első tanítási napot szeptember elsején tartják. A tájékoztatásban arra kérték a fiatalokat – beleértve a Váci Mihály Gimnázium volt 10. és 11. évfolyamos tanulóit is –, hogy reggel 8 órára ünneplő öltözetben érkezzenek a Fáy iskolába.

– E napon kizárólag osztályfőnöki órákat tartunk, ezért kizárólag papírra, írószerre és a személyes adatokat tartalmazó dokumentumokra lesz szükség – olvasható a felhívásban, amelyből az is kiderült, hogy a diákoknak egy nagyobb táskát is érdemes magukkal vinniük az első napra, hiszen a tankönyveiket is szeptember elsején vehetik majd át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában