LED izzó

2023.07.11. 09:26

Több mint négyszázan igényeltek ingyenes izzókat Balassagyarmaton

LED-csere programot hirdettek a lakosság számára Balassagyarmaton, amelynek keretében a résztvevők ingyen juthatnak izzókhoz, majd cserélhetik le azokat odahaza.

Lukács Zsófia

Forrás: Facebook/Csach Gábor

Csach Gábor polgármester arról számolt be közösségi oldalán, hogy Balassagyarmaton dupla annyian döntöttek a csere mellett, mint más városokban.

– Balassagyarmaton összesen 407 háztartás igényelt sikeresen ingyenes LED izzó cserecsomagot. Ez bár az összes háztartás 6 százaléka, de duplája a városokban eddig tapasztaltaknak– közölte a polgármester. Hozzátette, hogy minden regisztrált háztartás egyedi csomagot kap fogyasztástól és lakásnagyságtól függően, ahogy a regisztrációban ezt rögzítették.

Csach Gábor arra is kitért, hogy az akciót szervező cég elkészíti a háztartási szerződéseket, összeállítja a városi izzócsomagot, és várhatóan július végéig minden regisztrált értesítést kap. 

– Az egyedileg összeállított háztartási csomagokat a Városháza B-épületében vehetik át várhatóan július végén, augusztus elején az érintettek – írta polgármester.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában