Nool.hu videó

2023.07.06. 13:58

Szurkolnak a nógrádiak Szoboszlai Dominik liverpooli focikarrierjének (videó)

A 22 éves magyar futballista a Liverpool FC-hez igazolt a napokban, ahol a 8-as mezszámot viseli majd. Megkérdeztük a nógrádiakat, hogy nyomon követik-e a középpályás pályafutását?

Gubányi Patrik

A 22 éves középpályás Szoboszlai Dominiknak a 8-as lesz a mezszáma

Forrás: Shutterstock

Fotó: Mikolaj Barbanell

Mint arról már portálunkon is olvashattak: a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik az RB Leipzigtől a Liverpool FC-hez igazolt. A 22 éves középpályás klubváltásáról a nagy múltú angol klub közösségi oldala számolt be vasárnap délután. A játékosnak a 8-as lesz a mezszáma.

– Élveztem az elmúlt pár napot itt, várom, hogy mindenkit jobban megismerhessek. Az előző három-négy nap nagyon hosszú volt, nem volt egyszerű. De végül is itt vagyok, boldog vagyok és alig várom, hogy elkezdhessem a munkát – idézte az egyesület honlapja Szoboszlait. – A Liverpool nagy múltú klub, nagyszerű játékosokkal, jó edzővel, minden remek. Számomra ez volt a tökéletes következő lépés. A szurkolók, a stadion, minden nagyon jó – mondta a fiatal sportoló.

Szoboszlait 2026-ig kötötte szerződés a lipcseiekhez, és bár korábban a Newcastle United érdeklődéséről is lehetett olvasni, végül a Liverpool lett a befutó. Ennek kapcsán felkerekedtünk, és bejártuk Salgótarján belvárosát, ahol arról faggattuk a helyieket, hogy mennyire követik nyomon Szoboszlai pályafutását.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában