Kikapcsolódás

2023.07.12. 11:50

Szabadtéren szervezik meg a mátranováki játszóestet

Gulyás Edina

Különleges programot szerveznek a helyieknek Mátranovákon, a hagyományos felnőtt játszótestet ezúttal szabad téren rendezik meg, így a résztvevők a naplementében is gyönyörködhetnek. Minden alkalommal nagyon sikeres az idősebb korosztályt célzó péntek délutáni kikapcsolódás, amit már hónapok óta rendszeresen megszerveznek a Május 1. Művelődési Házban. A játékos estek a fárasztó munkahét végén remek kikapcsolódást biztosítanak. 

– Ezúttal kicsit különlegesebbé tesszük a programot az érdeklődőknek, ugyanis szabadtéren rendezzük azt meg. Az esteket egyébként is jellemző jó hangulatot a nyári naplemente látványa tovább fokozza – hangsúlyozta Maruzsné Répás Lilla, főszervező, a művelődési ház vezetője. 

Hozzátette: július 14-én, pénteken, 18 órakor találkoznak az intézménynél a résztvevők, majd a Láznak nevezett falurészig sétálnak, innen nagyon szép a kilátás. Miután elhelyezkedtek a magukkal hozott plédeken, kezdődhet az igaz, hamis játék. Annak során érdekes és vicces feladványokra, Mátranovákról szóló kérdésekre keresik a válaszokat. A kötetlen programon rágcsálnivalóval, könnyű vacsorával, frissítővel is kedveskednek a szervezők. Kedvező időjárás esetén a Mátra fölötti naplemente koronázza meg az estét. Ellenkező esetben a művelődési házban tartják meg a rendezvényt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában