Sörünnep

2023.07.15. 10:18

Sörünnepen habzik a nedű a balassagyarmati fesztiválon, koncertek közepette (fotók)

Igazi, hamisítatlan sörfesztivál hangulat alakult ki Balassagyarmat főterén: a nyitónapon a Republic dalcirkusz koncertjére már zsúfolásig megtelt a nézőtér.

Lukács Zsófia

Tíz italos standon ötvenféle kézműves és nagyüzemi sörkülönlegességet kóstolhatnak a látogatók

Forrás: Nool.hu

Fotó: L. Zs.

Mint arról korábban beszámoltunk, péntektől vasárnapig hatodik alkalommal rendezik meg Balassagyarmat Város Önkormányzata és a környékbeli vállalkozók támogatásával a hagyományosnak számító Belvárosi Sörünnepet. A családi fesztiválon minden korosztálynak kínálnak programokat a vármegyeháza előtt felállított színpadon. Pénteken az Ősiláz zenakar, a Republic dalcirkusz, valamint Dj Tailor B gondoskodott a fergeteges hangulatról.

A családi fesztiválon szombaton 11 órától gyermekprogramokkal várják a kisebbeket, akiket a Csodavilág zenekar, majd Dudó bohóc szórakoztat, majd 13 órától jó ebédhez szól a nóta Bertók Gyöngyivel, 14 órától pedig a Vitalitás-Rózsavölgyi tánccsoport. Ezután néptáncbemutatók és népi zenekarok kápráztatják el a közönséget. Az esti koncerteken 18 órától fellép a Standby, 21 órától Radics Gigi, majd Dj Henryk pörgeti a lemezeket. Mindeközben 20 órától sörivóversenyre várják majd a habzó nedű kedvelőit.

Tíz italos standon ötvenféle kézműves és nagyüzemi sörkülönlegességet kóstolhatnak a látogatók, míg Vida Sándor igazi ételkülönlegességekkel, sültekkel készül a sörkedvelőknek.

A koncertek mellett extrém játékokat is kipróbálhatnak majd az érdeklődők, melyek szinte az égig repítik a legbátrabbakat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában