Támogatás

2023.07.23. 10:19

Rendkívüli jutalmat oszt dolgozóinak a szügyi önkormányzat

Több mint tizenhárommillió forint értékben ad rendkívüli jutalmat a szügyi önkormányzat a dolgozóinak.

Lászlók Judit

Frenyó Gábor, a település polgármestere a közösségi oldalán adta hírül, hogy a magas inflációra való tekintettel a képviselő-testület úgy döntött, hogy rendkívüli jutalmat adnak. – Fontosnak tartjuk, hogy az itt dolgozók versenyképes jövedelemmel rendelkezzenek, amit egyéb juttatásokkal is igyekszünk még vonzóbbá tenni. Továbbá ezen felül heti rendszerességgel irodai masszázsban részesülhetnek azok a dolgozók, akik szeretnék azt igénybe venni – írta a polgármester a bejegyzésben.

A polgármester tájékoztatott arról is: a bölcsődéből és az óvodából ketten nyugdíjba mentek, így a helyükre két új munkatársat vettek fel. A közös önkormányzati hivataltól egy munkavállaló jogviszonya a jogszabály erejénél fogva szűnt meg, míg ketten saját elhatározásukból távoztak, azonban a helyükre két jogi végzettségű szakembert sikerült felvenniük. Hozzátette, a meghirdetett pozíciókra nagy volt az érdeklődés. Kiemelte, a legnagyobb változást a közmunka program megszűnése jelentette, a közmunkások által végzett feladatokat így jelenleg főállású munkavállalók látják el. A legnagyobb fluktuáció az intézmények konyhájánál mutatkozott. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában