Ültetés

2023.07.12. 14:18

Pótolta az önkormányzat az ellopott virágokat Mátraverebélyben

Ismét színes virágok pompáznak Mátraverebély több pontján, a község önkormányzata pótolta azokat a növényeket, amelyeknek lába kelt a közelmúltban.

Gulyás Edina

Ismét büdöske, paprikavirág, jegecske és petúnia illatozik a ládákban

Forrás: Művelődési Ház Mátraverebély Facebook oldal

A település önkormányzata közel kétszáz tő egynyári növényt vásárolt, amelyeket nyár elején virágládákba ültettek és a község több pontján helyeztek el. Portálunk is beszámolt arról, hogy a színpompás palántákban nem sokáig gyönyörködhettek a járókelők, ugyanis a szorgos kezek által elpalántált virágok egy részének hamarosan lába kelt. Erről a helyi művelődési ház közösségi oldalán számoltak be. A bejegyzésből kiderült, hogy a vasútállomás után, a körforgalomnál kihelyezett virágládákból tűntek el a növények. 

– Korábban sosem fordult elő hasonló eset, nem volt jellemző, hogy a falut díszítő ládákat megrongálták volna – fogalmazott Erdeiné Benus Hajnalka, a művelődési ház vezetője. – Az eltűnt virágokat újabbakkal pótolta az önkormányzat, így ismét büdöske, paprikavirág, jegecske és petúnia illatozik a ládákban. Bízunk abban, hogy ezek már a hideg idő beköszöntéig színesítik községünket. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában