Adományok

2023.07.30. 08:18

Nógrádban is hátrányos helyzetű gyermekeknek gyűjti a tanszereket a Katolikus Karitász

Hátrányos helyzetű gyermekeknek gyűjt augusztusban a Váci Egyházmegyei Karitász. Tanszereket és iskolai felszereléseket, valamint pénzbeli adományokat is várnak.

Gulyás Edina

Iskolatáskákat és pénzadományt gyűjt a Váci Egyházmegyei Karitász rászoruló gyermekek számára – adták hírül közösségi oldalukon. Mint arról beszámoltak: azzal a céllal hívták életre a kezdeményezést, hogy a hátrányos helyzetű tanulók egyenlő eséllyel kezdhessék a tanévet társaikkal. Augusztusban tanszereket, iskolai felszereléseket, írószereket és pénzbeli adományokat is várnak. Átutalni a Váci Egyházmegyei Karitász OTP Bank Zrt. 11784009-22227148 bankszámlájára lehet, a közlemény rovatba az „Iskolakezdés 2023” kell beírni. 

A váci karitászközpontban augusztus 7-től, hétfőtől egészen  augusztus 30-ig, csütörtökig hétköznapokon 8-tól 14 óráig fogadják az adományokat. Iskolatáskákat, tolltartókat, ceruzákat, tollakat, gyurmákat, rajzlapokat, írólapokat, papírvágó ollókat, körzőket, filctollakat, zsírkrétákat, füzeteket, számológépeket, sport- és szabadidőruhákat várnak.

Nógrádban is vannak gyűjtőpontok, ahol a helyi karitászcsoportok fogadják az adományokat. Ezek listája ide kattintva található.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában