Esemény

2023.07.07. 09:55

Muzsikált az erdő Szurdokpüspökiben, boldog születésnapot kívántak a rendezvénynek

A népszerű nyári rendezvénysorozat legutóbbi állomása a település volt, ahol hangulatos koncertekkel és izgalmas kísérő programokkal várták az érdeklődőket.

Nagy Orsolya

Hagyományos helyszínen, a régi pincesoron tartották a rendezvényt

Forrás: Nool.hu

Fotó: Facebook

A rendezvény helyszínére szervezett erdei séta indult. Az érdeklődők megismerkedhettek a bivalytartással, de Szurdokpüspöki értékeivel is, így például a libatartással is.

Színpadra lépett az In Medias Brass rézfúvós quintett, valamint a Muzsla Néptáncegyüttes. Ezen túlmenően Réti Évával tartottak erdei divatbemutatót az újrahasznosítás jegyében, míg a családokat a Batyuszínház szórakoztatta. Az estét pedig Ferenczi György és az 1-ső Pesti Rackák fergeteges hangulatú koncertje zárta.

Volt továbbá ismeretterjesztő előadás is, ahol a Hanák Kolos emlékévről Báryné dr. Gál Edit előadásában beszélt. Az odalátogatók megtekinthették emellett Jeles Teréz természetfestő kiállítását és a Muzsikál az erdő fotó és gyermekrajz-kiállítását is.

A pincesoron volt továbbá kézműves foglalkozás és helyi termelők is bemutatkoztak, de töltött káposztát és bort is kóstolhattak a rendezvényre érkezők.

A fergeteges hangulatról az önkormányzat közösségi oldalán megosztott képek is tanúskodnak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában