Falunap

2023.07.30. 19:21

Mézkirálynő is köszöntötte a mátramindszenti falunap vendégeit

Kedvezett az időjárás a mátramindszenti falunapra látogatóknak, akiket autós bemutató és kulturális programok is vártak, de ugrálóvár és kirakodóvásár is színesítette a napot.

Gulyás Edina

A helyi óvodások műsorát is nagy tapssal jutalmazták

Forrás: Beküldött fotó

Szikrázó napsütés, színes programok, fellépők sora és kirakodóvásár várta a falunapra látogatókat szombaton. A település központjában megtartott rendezvényre nemcsak a helyieket, hanem az elszármazottakat és a környező községekből érkezőket is várták. Sőt, Nagybecskerek, Mátramindszent testvértelepülésének képviselői is a településre látogattak. 

A délutánt látványos autós bemutatóval nyitották meg, amire sokan kíváncsiak voltak. A felbőgő lóerők hangja és a benzingőz feloszlását követően Horváth János polgármester, Skuczi Nándor, a vármegyei közgyűlés elnök, dr. Bablena Ferenc, a közgyűlés alelnöke köszöntötte a résztvevőket, valamint Mohácsi Klaudia mézkirálynő is szólt a jelenlévőkhöz, akinek van egy háza a községben és mint mondta: második otthonának tekinti Mátramindszentet. 

A délután folyamán a kulturális programoké volt a főszerep. A fellépők egymást váltották a színpadon, a helyi óvodások és a Rozmaring Asszonykórus műsorát nagy tapssal jutalmazták, de a vendégfellépők előadása is mindenki tetszését elnyerte. A gyerekek sem unatkoztak a falunapon, őket ugrálóvár és kirakodóvásár is várta. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában