Focis sorozat

2023.07.13. 19:08

Már forgatja a Gólkirályság második évadának jeleneteit Pesák Ádám

Pesák Ádám ismét a focipályán játszik. A szécsényi származású színész ugyanis már gőzerővel forgatja a Gólkirályság című televíziós sorozat második évadának jeleneit.

Palchuber Kinga

Pesák Ádám is a csemberiek focicsapatát erősíti a képernyőn

Forrás: RTL Klub

Mint arról korábban beszámoltunk: Pesák Ádám focistaként tűnt fel a képernyőn a Gólkirályság című sorozatban, a képernyőn Gyimesi Ádám karakterét alakította. Az RTL Klubon év elején debütált a sikersorozat első évada, melynek középpontjában egy kisváros, Csember focicsapata állt. A sztorit a rendezők arra építették, hogy egy jobbára férfiak uralta terepre, azaz a helyi focicsapat élére, női edző került egy félreértés végett. 

Valamennyi szereplő már akkor komolyan edzett a szerepre, ugyanis sok háttérmunkát igényelt a karakterek hiteles megformálása. A művészeket számos szakember edzette, köztük Mészöly Géza egykori válogatott labdarúgó is tanácsokkal látta el a színészgárdát. Pesák Ádám akkor a csatorna kérdésére úgy nyilatkozott, hogy szinte már az első "edzésen" úgy passzolgattak, mint egy jól összeszokott focicsapat. 

Nincs ez másképp most sem, hiszen a csatorna bejelentette: július elején elkezdték forgatni a második évad részeit. Az új részek biztosan tartogatnak majd izgalmakat, többek között kiderülhet, hogy a csemberiek feljutnak-e a vágyott NB I.-be., de emellett maradt még számos megválaszolatlan kérdés. 

A színészek, köztük Pesák Ádám is igen komoly edzésprogrammal készült a forgatásra. A művészeknek nem csak fejben kell toppon lenniük a forgatáson, hiszen a focista szerep azt is megkívánja tőlük, hogy erőnlétben is a maximumot nyújtsák. A kezdésről a színész maga is egy izgatott posztban számolt be közösségi oldalán.

A szécsényi művész egyébként egy nagy alakításra is készül a Madách Színházban:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában