LED-csere

2023.07.18. 16:16

Már át lehet venni az ingyenes izzókat Balassagyarmaton

Mint arról korábban beszámoltunk: LED-csere programot hirdettek a lakosság számára Balassagyarmaton. Több mint 400 család veheti át a napokban az izzócsomagokat.

Lukács Zsófia

A LED-csere program keretében a jelentkezők ingyen juthatnak LED-ekhez, majd cserélhetik le a háztartásaikban található régi izzóikat új, korszerű fényforrásokra. A város önkormányzatának kezdeményezésére 407 család döntött az igénylés mellett és a napokban már át is vehetik az izzócsomagokat a Városházán.

– A kollégáim átvették a 407 család LED-izzó csomagját. Összesen 5500 lámpát szortíroztak szét, átlagosan egy család 12 égőt kap – tájékoztatott a közösségi oldalán Csach Gábor polgármester.
Hozzátette: minden sikeres regisztrált értesítést kapott, amely alapján a Városháza B épületében vehetik át a fényforrásokat július 19. és augusztus  4. között, hétfőnként 8-tól 15 óráig, szerdánként 8 és 16 óra között, valamint péntekenként 8-tól egészen délig.

A polgármester arra is felhívta a figyelmet, hogy személyi igazolvány és lakcímkártya is szükséges az átvételhez. – Ha nem az igénylő nevére szól a villanyszámla, kérünk egy meghatalmazást is annak tulajdonosa és két tanú aláírásával, amelyben meghatalmazza az illetőt a LED-ek átvételére. Aki lemaradt a városi regisztrációról, annak lehetősége lesz más településen átvenni, legközelebb Ipolyszögön, szeptemberben lehet majd regisztrálni – tette hozzá Csach Gábor.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában