Bűnügy

2023.07.27. 14:35

Lekapcsolták a rendőrök a balassagyarmati sörfesztiválra tartó drogárust

A Balassagyarmati Járási Ügyészség indítványának megfelelően a bíróság elrendelte egy 44 éves férfi letartóztatását, akinél rendőri ellenőrzés során kábítószert találtak.

Faragó Zoltán

A helyszíni szemlén készült a kép a férfinál talált drogokról

Forrás: Nool.hu

Fotó: Police.hu

A férfi a drogot  árusítani kívánta. A Balassagyarmati Rendőrkapitányság járőrei 2023. július 15-én a délutáni órákban ellenőrzés alá vonták a gyanúsított vezette személygépkocsit, amelyben vele együtt utazott édesapja és gyermeke is – írja közleményében a Nógrád Vármegyei Főügyészség. 

Az intézkedés során a rendőrök az autó utasterét és csomagtartóját, valamint a három férfi ruházatát is átvizsgálták. A legidősebb férfi zsebében 50 darab kisméretű alufóliacsomagot, míg a sofőrnél további 5 darab ketamint tartalmazó csomagot találtak.

Letartóztatták a férfit a bűnismétlés elkerülésére

A gyanúsított a rendőri ellenőrzés idejére átadta édesapjának a nagyobb mennyiséget tartalmazó tasakot, valamint kihallgatása során elmondta, hogy a kiadagolt kábítószert az aznap esti balassagyarmati rendezvényen akarta értékesíteni – írja a közlemény.

 A nyomozó hatóság fentiekre tekintettel kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt nyomozást rendelt el a férfi ellen, a járási ügyészség indítványának megfelelően a Balassagyarmati Járásbíróság nyomozási bírája pedig a bűnismétlés megakadályozásának érdekében elrendelte a letartóztatását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában