Útfelújítás

2023.07.06. 17:39

Közlekedők figyelem! Lezárnak egy kereszteződést Bátonyterenyén

A 23-as számú fejlesztéséhez kapcsolódóan előreláthatólag három hétig lezárják a kisterenyei városrészben a Rákóczi és a Hunyadi út kereszteződését.

Gulyás Edina

A 23-as számú fejlesztéséhez kapcsolódóan újabb forgalomkorlátozásra kell számítaniuk a kisterenyei városrészen élőknek és az arra közlekedőknek – tájékoztatott közösségi oldalán Bátonyterenye önkormányzata. A közzétett kivitelezői közleményből kiderül, hogy bontási és építési munkák történnek Kisterenyén a Rákóczi út 88 és 110. házszám között, emiatt a Rákóczi út és a Hunyadi út kereszteződését július 12-től, szerdától várhatóan három hétig lezárják. 

Ez idő alatt a Hunyadi út zsákutca lesz, csak a Nemti útról lehet majd oda ki- és behajtani. A felmerülő kérdésekkel és észrevételekkel a helyszínen dolgozó szakemberekhez lehet fordulni, illetve a kivitelező cég felé és a város önkormányzatának is lehet jelezni. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában