Program

2023.07.10. 08:35

Ismét találkoznak a veterán járművek és a tulajdonosaik is Keszegen

Gebhardt Tamás, szervező arról tájékoztatta portálunkat, hogy a tavalyi év sikere után, a helyi önkormányzattal együttműködve idén is megrendezik a II. Keszegi Veteránjármű Találkozó és Túrát július 15-én, szombaton a helyi Kultúr és Szabadidő Központ területén.

Lászlók Judit

A régi verdák szerelmesei sok remek autót láthatnak majd Keszegen is

Forrás: Nool

Fotó: Ember-Lukács Zsófia

– Ebben az évben új túraútvonallal, illetve új feladatokkal várjuk a magukat és a gépjárművüket próbára tenni kívánó veteránosokat. Emellett a látogatók számára is számos programmal készülünk, ilyen lesz például az oldtimer- és versenyautó-bemutató, a kézműves vásár és rajzverseny a gyerekeknek – mondta Gebhardt Tamás. 

A program reggel 9 órakor kezdődik az autók érkezésével. Várhatóan több mint 50 különleges jármű és tulajdonosa látogat el a rendezvényre, amelyeket a délelőtt folyamán az autókiállításon lehet majd megtekinteni. Az ebédet követően pedig elindul a környékbeli utakon végighaladó autós túra, amely érinti többek között Ősagárdot, Felsőpetényt, Alsópetényt, Nézsát, Legéndet és Nógrádsápot is. Az esemény zárásaként több kategóriában adnak majd át díjakat. 

Gebhardt Tamás felhívta arra is a figyelmet, hogy a veteránjármű tulajdonosok csak előzetes regisztrációt követően, a szervező által megküldött visszaigazolás birtokában vehetnek részt az eseményen. Helyszíni nevezésre nem lesz lehetőség. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában