Tragédia

2023.07.24. 16:27

Huszonöt évesen elhunyt a Bánkitó Fesztivál fotósa

A Bánkitó Fesztivál a közösségi oldalán tudatta, hogy Bertók Krisztina fotósmunkatársuk a napokban elhunyt.

Lászlók Judit

A zenész számos országban koncertezett, több díj birtokosa volt. Mindössze 46 évet élt

Forrás: Nool.hu illusztráció

Fotó: Pixabay

„Ahogy mindig, a fesztivált követő időszak most is a fényképek nézegetéséről, a saját és barátainkról készült képek keresgéléséről, a pillanatok visszapörgetéséről szól. Idén viszont minden máshogy történt, mint ahogy kellett volna történnie” – fogalmaztak a bejegyzésben. 

Hozzátették: „Bertók Kriszti fotósunk, aki az elmúlt két évben a Bánkitó képi világát meghatározta és a fotós csapatunkat vezette, meghalt. Kriszti csodálatos, szelíd, végtelenül kedves ember volt, mindemellett Magyarország egyik legjobb fesztivál- és bulifotósa. Mindannyian, akik ismertük, mérhetetlenül le vagyunk sújtva. A pillanatok, amiket meglátott és megörökített, valójában őt is halhatatlanná tették. Örökké velünk lesz a képein keresztül.”

Bertók Krisztina édesanyja szintén a közösségi oldalán, egy fájdalmas bejegyzésben számolt be a lánya haláláról. Ebből kiderült a fiatal fotós öngyilkos lett.

– Fogalmam sincs, hogy kell élni ez után! Nem is biztos, hogy akar egyáltalán az ember élni… de a szerettei miatt muszáj! – olvasható a bejegyzésben. Az összetört édesanya kiemelte, ő és Krisztina testvérei az utolsó percig vele voltak.

Van segítség!

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában