Játékos est

2023.07.27. 09:01

Feltöltődtek a naplementében, és közösséget is kovácsoltak a mátranovákiak

Naplemente, kellemes időjárás és csodás kilátás koronázta meg a mátranovákiak nem mindennapi programját a napokban.

Gulyás Edina

Együtt nézték a varázslatos naplementét a Mátra felett a novákiak

Forrás: Nool.hu

Fotó: Facebook

Különleges programot szerveztek a helyieknek Mátranovákon, a hónapok óta rendszeresen megrendezett, felnőtteknek szóló játékos estet ugyanis ezúttal szabad téren rendezték meg, így a résztvevők a naplementében is gyönyörködhettek. 

– Minden alkalommal nagyon sikeres az idősebb korosztályt célzó péntek délutáni kikapcsolódás a Május 1. Művelődési Házban. A játékos estek a fárasztó munkahét végén remek kikapcsolódást biztosítanak – fogalmazott Maruzsné Répás Lilla, főszervező, a művelődési ház vezetője. – A napokban azonban kicsit különlegesebbé tettük a programot az érdeklődőknek, ugyanis szabadtéren rendeztük azt meg.

Nem csak a tájban gyönyörködtek, hanem játszottak is

Mint mondta, a Láznak nevezett falurészre túráztak el a résztvevők, ahonnan nagyon szép a kilátás. A leterített plédeken mindenki kényelmesen elhelyezkedett majd kezdődött az igaz, hamis játék. Annak során érdekes és vicces feladványokra, Mátranovákról szóló kérdésekre keresték a válaszokat. Az estét a Mátra fölötti naplemente koronázta meg. A különleges program feltöltötte az azon résztvevőket. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában