Évforduló

2023.07.06. 16:08

Fagylalttal ünnepeltek a lakók a baglyaskői otthon tizenötödik születésnapját

Fennállásának 15. évfordulóját ünnepelte a salgótarjáni Baglyaskő Időskorúak Otthona. Az intézmény lakói szentmisével és fagylalttal ünnepeltek.

Gulyás Edina

Jól esett a csemege a lakóknak a nyári kánikulában

Forrás: Nool.hu

Fotó: Facebook

A napokban ünnepelte fennállásának 15. évfordulóját a A Magyar Máltai Szeretetszolgálat által működtetett Gondviselés Háza Baglyaskő Időskorúak Otthona – adták hírül közösségi oldalukon. Amint arról beszámoltak, 2008. június 6.-án nyitotta meg kapuit és fogadta az első beköltöző lakót az intézmény. 

Erre a szép évfordulóra ünnepi szentmisével emlékeztek, amelyet Dr. Sánta János atya mutatott be az otthon munkatársainak és az itt élő szépkorúaknak. Ezt követően meglepetés várta lakókat és dolgozókat is: az udvarra befordult egy fagylaltot árusító autó, az idősek pedig kiválaszthatták a kedvenc ízesítésű gombócokat. A finomság elfogyasztása közben együtt nosztalgiáztak a régi idők fagylaltozásairól. Akik nem tudtak személyesen elsétálni a jeges édességet árusító járműhöz, a szobájukba kapták a desszertet. Minden lakó arcára mosolyt csalt a különleges meglepetés. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában