Drogéria

2023.07.13. 15:02

Elkezdődtek az új drogéria építési munkálatai Balassagyarmaton

Új drogériát építenek Balassagyarmaton, nemrégiben megkezdődtek az építési munkálatok.

Lukács Zsófia

Fél év múlva már egy nagyobb drogéria várja a vásárlókat

Forrás: Nool

Fotó: Ember-Lukács Zsófia

Folyamatosan dolgoznak a szakemberek a gyarmati bevásárlóközpont melletti elkerített területen, ahol hamarosan új DM üzlet nyílik. Korábban Csach Gábor, a város polgármestere úgy nyilatkozott, hogy a drogéria kinőtte a belvárosi üzlethelyiséget, ezért a cég úgy határozott, hogy új helyen nyitja meg kapuit.

Megkeresésünkre az áruházlánc arról adott tájékoztatást, hogy fél éven belül már egy 300 négyzetméter feletti eladótérrel várják majd a vásárlókat. – A műszaki tartalom a mai kor színvonalának megfelelő lesz, hiszen már itt is korszerű VRV-s rendszerrel biztosítjuk a megfelelő hőmérsékletet, míg légkezelő segítségével a folyamatos friss levegőt garantáljuk, valamint nem maradhat el a korszerű LED-világítás sem – tért ki rá a közlemény.

Hozzátették: eddig Balassagyarmaton nem megvalósítható üzletberendezési újításokat is létrehoznak, egyebek mellett a kibővített dekorbútorok, fotópult, inspirációs asztal és korszerűbb kasszák. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában