Tábor

2023.07.09. 14:18

Csukás István munkássága köré épült a gyarmati balassisok nyári tábora

A Balassagyarmati Balassi Bálint Gimnázium idei nyári tábora Csukás István Nyár a szigeten című regényére és az ez alapján készült Le a cipővel! nevet viselő filmre épült – olvasható az iskola közösségi oldalán.

Lukács Zsófia

A diákok nagyon élvezték a programokat

Forrás: Facebook

– Volt cipőtervezés, lábszépségverseny, illetve jártunk Mencshelyen is, a mezítlábas parkban. Esténként a Hány lába van? típusú feladatok is előkerültek, sőt kellett lábméretet átszámolni milliméterből inchbe és tréfás „lábas” fejtörőket is megoldani. Természetesen megismerkedtünk Csukás István munkásságával, sajátos kertmozi keretében megnéztük a filmet, de a strandolás és a túra is belefért a programba – tette közzé a gimnázium.

Arról is beszámoltak, hogy a tábor mobiltelefon mentesen zajlott, ami a szülők körében nagy sikert aratott és a diákok is jobban élvezték így a programokat. A gyerekek a fantasztikus nyári élményeket Gombolai Dorina, Hugyecz Tiborné és Jancsóné Zorván Zita munkájának köszönhetik.
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában