Szakmai gyakorlat

2023.07.15. 07:06

Borbélyos diákok festették le a ludányhalászi lakóotthont

A Borbély Lajos Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium tanulóinak eredményes szakmai gyakorlatát minap az Ipolypart Integrált Szociális Intézmény levélben is megköszönte.

Lászlók Judit

Ahogy arról portálunkon korábban beszámoltunk, a Nógrád Megyei Szakképzési Centrum (NMSzC) Borbély Lajos Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium hat tizedik osztályos tanulója egy héten keresztül a ludányhalászi Ipolypart Integrált Szociális Intézmény Nógrád Vármegye telephelyén töltötte a nyári szakmai gyakorlatát. A szakképzési centrum, az iskola és az intézmény között létrejött együttműködési megállapodás keretében a diákok olyan szakipari munkákat végeztek el, amellyel a Ludányhalásziban ápolt, gondozott emberek számára nyújtottak komfortosabb, jobb életkörülményt.

Bablena Péterné, az Ipolypart Integrált Szociális Intézmény Nógrád Vármegye intézményvezetője Gembiczki Ferencnek, az NMSzC kancellárjának és Baranyi Zoltánnak, az NMSzC főigazgatójának címezve most levélben is megköszönte a diákok munkáját. 

– Tanulóik jelentős segítségét nyújtottak intézményünk lakóotthonának kifestésénél. A fiatalok munkájukat precízen, gondosan, nagy odafigyeléssel végezték rendkívüli segítséget nyújtva ezzel intézményünknek és a lakóotthonokba élő ellátottjainknak. Külön köszönet Kiss-Simon Miklós oktatónak, aki irányította a tanulók munkáját – írta Bablena Péterné a köszönőlevelében. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában