Diplomaosztó

2023.07.07. 15:30

Átvették diplomájukat és mérnöki fogadalmat tettek a frissen végzettek Salgótarjánban (fotók)

Nyolc fiatal vehette át diplomáját péntek délelőtt Salgótarjánban az Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Kar és a Salgótarjáni Képzési Központ és Kutatóhely diplomaátadó ünnepségén.

Veres Edina

Képünk a nemrég Salgótarjánban megtartott diplomaosztón készült. A végzettek helyére ősztől új hallgatók lépnek

Forrás: Nool.hu illusztráció

Fotó: NMH

A salgótarjáni polgármesteri hivatal Förster termében először dr. Eigner György, a Neumann János Informatikai Kar dékánja köszöntötte a frissen végzett hallgatókat, akik ezután dr. habil Rácz Ervintől, az Óbudai Egyetem oktatási rektorhelyettesétől kaptak útmutatást a nagybetűs élethez. Beszédében Fekete Zsolt, Salgótarján polgármestere rámutatott: bízik benne, hogy fiatalok a megszerzett tudást hazánk, Nógrád megye és Salgótarján javára fogják fordítani. 

Székyné dr. Sztrémi Melinda, a Salgótarjáni Képzési Központ és Kutatóhely (SKKK) igazgatója is elbúcsúzott a végzett hallgatóktól.

Az SKKK hírnevének öregbítése érdekében végzett közéleti tevékenységük elismeréséül két fiatal – Farkas Benjámin és Szabó Krisztián Márk – emléklapot is átvehetett. A nyolc hallgató a diploma átvétele után mérnöki fogadalmat is tett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában