Eredmények

2023.07.03. 20:23

Arany minősítést szerzett és Európa-bajnoki címét is megvédte a karancsaljai tánccsoport

A karancsaljai Havanna Senior Tánccsoport számos fellépést és sikeres versenyt tudhat maga mögött. A közelmúltban Erdélyben bizonyították tudásukat, és megvédték Európa-bajnoki címüket is.

G. E.

Megvédték Európa-bajnoki címüket is

Forrás: Noool.hu

Fotó: Beküldött

A Havanna Senior tánccsapat a közelmúltban Erdélyben, a Dance Smart Kupán bizonyított. 

– Nagy várakozással tekintettünk a nemzetközi minősítő versenyre, hiszen rangos nemzetközi zsűri előtt kellett bizonyítanunk – fogalmazott Tóthné Bucsek Ildikó, a tánccsoportot működtető Karancsaljai Rozmaring Nyugdíjas Egyesület elnöke. – Nagy megtiszteltetés mindannyiunk számára, hogy Magyarországot, Nógrádot és kicsi falunkat, Karancsalját képviselhettük a megmérettetésen, amit Érmihályfalván rendeztek meg. Sokat készültünk a fellépésre, ahol eleinte furcsán méregették a csapatot, hiszen életkorunk miatt kuriózumnak számítottunk a mezőnyben. 

Hozzátette: a táncosok belopták magukat a nézők szívébe, a zsűri pedig kiemelt arany minősítéssel jutalmazta produkciójukat.

– Nagy élmény volt számunkra, hogy a bemutatót követően a pontozóbírók közös fényképet kértek tőlünk, a zsűri soraiban pedig világbajnok táncosok voltak – sorolta a verseny kiemelkedő pillanatait Tóthné Bucsek Ildikó. – Mindannyian úgy véljük, hogy megérte a felkészülés és az erőnléti edzés minden perce, aminek eredményeként ilyen szeretetben és sikerekben lehetett részünk. Az már csak hab a tortán, hogy június 30-án Európa-bajnoki címünket is sikeresen megvédtük.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában