Nyári gyakorlat

2023.07.19. 16:18

A kormánybiztos is büszke a szakmai gyakorlatukat töltő bátonyterenyei diákokra

A roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos, Sztojka Attila a szakmai gyakorlatukat töltő bátonyterenyei fáys diákokkal kapcsolatban osztotta meg gondolatait közösségi oldalán.

Veres Edina

Több tanuló számára a nyári szünet programjai között a kikapcsolódás mellett a szakmai tudás bővítése is szerepel

Forrás: Facebook

Több tanuló számára a nyári szünet programjai között a kikapcsolódás mellett a szakmai tudás bővítése is szerepel. Mindez természetesen a bátonyterenyei Fáy András Technikum, Gimnázium, Szakképző Iskola, Szakgimnázium, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium tanulói esetében sincs másképp. Az oktatási intézmény közösségi oldalán osztotta meg Sztojka Attila, a roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos posztját.

– Zajlanak a szakmai gyakorlatok. Míg másnak pihenéssel, a fáysoknak tanulással telik a nyári szünet. Az asztalos és a hegesztő diákjaink most is bizonyítják, hogy kitartásukkal és alázatukkal kiváló szakemberré válhatnak – olvasható a kormánybiztos Facebook profilján található bejegyzésében, amelyben azt is kifejtette, hogy hogy büszkék a szakmai gyakorlatukat töltő fiatalokra.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában