Felújítás

2023.06.26. 16:04

Nyár végéig bezár a salgótarjáni McDonald's

A belvárosban működő gyorsétterem felújítási munkálatok miatt ideiglenesen bezárta kapuit. Portálunk utánajárt az okoknak, illetve annak is, hogy várhatóan mikor fogadja újra a vendégeket a salgótarjáni „Meki”.

V. E.

A felújítást várhatóan a nyár végéig befejezik

Forrás: Nool.hu

Fotó: Sz. P.

A Salgótarján belvárosában található gyorséttermet és parkolóját közel egy hete zárták le felújítás miatt. Portálunk utánajárt, hogy pontosan milyen fejlesztések zajlanak a népszerű vendéglátó egységben, illetve hogy azt a tervek szerint mikor veheti ismét birtokba a sajtburgerre éhező „közönség”.

Érdeklődésünkre az üzletlánc sajtókapcsolatokért felelős csoportja elárulta, hogy a hazai McDonald’s a „Jövő Élménye” koncepció alapján alakítja át salgótarjáni éttermét. Ez a munkálat az étteremlánc növekedési stratégiájának, és a 2017-ben indult nagyszabású fejlesztéssorozatnak a része. A cél, hogy innovatív konyha- és kiszolgálási folyamatokkal, valamint interaktív digitális technológiával támogatott szolgáltatásokkal modernizálják a gyorsétterem nyújtotta élményt.

– A megújuló éttermekben a vendégek az igényüknek és elképzelésüknek leginkább megfelelő módon rendelhetik meg, fizethetik ki, kaphatják meg és fogyaszthatják el a termékeket. A fejlesztés legfeltűnőbb elemei az érintőképernyős rendelésfelvevő kioszkok. Az ezeken leadott rendelések azonnal megjelennek a konyhai monitorokon, ahol az éttermi kollégák már készítik is frissen, rendelésre a termékeket – olvasható a tájékoztatásban, amelyből az is kiderült, hogy a felújítás során a konyha mellett teljesen megújulnak majd a kiadó területek, az irodák és öltözők, illetve a vendégtér bútorzata is.

Hozzátették: a megújult belső teret és szolgáltatásokat a tervek szerint már a nyár végén személyesen is kipróbálhatják a salgótarjáni vendéglátó egységbe érkezők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában