Elismerés

2023.06.12. 10:57

Nógrádi dolgozókat tüntettek ki az Ügyészség Napján

Az első magyar királyi ügyészségi törvény 1871. évi kihirdetésének, és ezzel az önálló ügyészségi szervezet létrehozásának az emlékére 1991. óta minden év június 10-én ünnepeljük a Magyar Ügyészség Napját, megemlékezve arról, hogy a törvény mérföldkő volt a korszerű igazságszolgáltatási szervezet megteremtésében.

Nool

A kitüntetéseket dr. Polt Péter adta át Budapesten

Forrás: Magyarország Ügyészsége

Ebből az alkalomból dr. Polt Péter legfőbb ügyész június 9-én Budapesten, az Igazságügyi Palota dísztermében tartott ünnepségen elismeréseket és pályadíjakat adott át – tájékoztatta portálunkat a Nógrád Vármegyei Főügyészség

A Nógrád vármegyében szolgálatot teljesítő ügyészségi alkalmazottak közül a legfőbb ügyész Vargha Ferenc-díjban részesítette Tresóné dr. Percze Dorisz főügyészségi ügyészt, míg Magyar István-díjat kapott Garamvölgyi Jánosné balassagyarmati járási ügyészségi tisztviselő, az ügyészségi szolgálatban hosszú ideje nagy hivatástudattal és tartósan magas színvonalon végzett szakmai munkájáért.

A Nógrád Vármegyei Főügyészségen dr. Bóna Gyula főügyész dr. Csaba Viktória Nikolett főügyészségi ügyésznek és dr. Szabó Helga balassagyarmati járási ügyészségi ügyésznek adott át Eredményes Munkáért Oklevelet, hosszabb ideje szorgalmasan, lelkiismeretesen, példamutatóan végzett munkájuk elismeréseként.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában