Kiesés

2023.06.01. 18:05

Miss World Hungary: szertefoszlott a salgótarjáni szépség álma

A salgótarjáni Oravecz Fruzsina szinte a célegyenes előtt esett ki hazánk legrangosabb szépségversenyéből.

Gubányi Patrik

Oravecz Fruzsina a célegyenes előtt esett ki a versenyből

Forrás: Instagram

Mint arról korábban beszámoltunk: idén újra nagyszabású gálaműsor keretében választják meg Magyarország Szépét. A versenyre való hosszas felkészülésben a salgótarjáni Oravecz Fruzsina is részt vett, sőt mi több, bekerült a húsz legszebb lány közé, akikből tizenhatan jutnak be a június 11-én, vasárnap megrendezett fináléba, amelyet egy országos csatornán élőben közvetítenek majd.

A húsz szépség közül egy útközben feladta a megmérettetést az érettségi miatt, így tizenkilencen folytatták a küzdelmet, ám ezekben a napokban három lánynak el kell hagynia a balatoni szállodát, így tett csütörtök délelőtt Fruzsina is.

A lány az Instagram-sztorijában közölte a szomorú hírt, amelyben így fogalmazott: „Sajnos a verseny számomra véget ért, viszont rengeteget tanultam ebben a pár napban! Lelkileg nem voltam felkészülve erre az egészre, nem gondoltam, hogy ennyire meg fog viselni a felkészülés. Sajnos a túlzott izgulásom a kiesésemhez vezetett, de nem bánom. Én mindig azt mondom, hogy minden okkal történik. Ebbe csak az lát bele, mennyire kemény, aki átéli. Az iskola és a verseny egyszerre túl nagy tehernek bizonyult számomra, amivel nem bírtam el. Nagyon maximalista vagyok, lelkis, stresszelős embernek tartom magam, itt pedig keménynek kellett lenni. Igyekeztem nem kimutatni, ami bennem zajlik, de ez sajnos egyes alversenyeken kibukott belőlem. De ez úton szeretném megköszönni mindenkinek a támogatást és a biztatást!"

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában