Jelentkezés

2023.06.15. 13:49

Még várják a jelentkezést az Ipoly környéki nagytakarításra

Augusztusban harmadik alkalommal rendezik meg a Nagy Ipoly-takarítást az összetartozás jegyében. Az önkéntesek segítségét augusztus 10. és 13. között várják. Az eseményre már elindult az online regisztráció.

L.Zs.

Harmadik alkalommal szervezik meg a Nagy Ipoly-takarítás elnevezésű eseményt. Mint a május 25-i szobi sajtótájékoztatón elhangzott, az augusztusban megvalósuló takarítás a környezetvédelem mellett az összetartozás fontos jelképévé vált.

A szervezők célja az Ipoly folyó megtisztítása önkéntesek bevonásával az emberi hanyagság miatt felgyülemlett hulladéktól. A kezdeményezés továbbá lehetőséget ad az egyedülálló természeti és épített környezet, az Ipoly és a környező települések különleges világának megismerésére is. Az akcióhoz biztosítják a szemétszedéshez szükséges eszközöket, hajókat, továbbá gondoskodnak az önkéntesek napközbeni élelméről, ellátásáról.

A szervezők arra is felhívják a figyelmet, hogy az akció nagy részben vízen zajlik majd, evezős kishajók segítségével, ezért az önkéntesek jelentkezéséhez – szervezési és biztonsági okokból – szükséges az online adatlap kitöltése.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában