Gyermeknap

2023.06.17. 12:06

Kutyajó gyermeknapi bulival lepték meg az érsekvadkerti tanulókat

Az Érsekvadkerti Petőfi Sándor Általános Iskola a napokban tartotta meg gyereknapi rendezvényét az intézményben. Az iskola a korábban lezajló jótékonysági bál bevételéből óriási bulival lepte meg diákokat.

L. J.

A program a sződi Kutyaduma Központ kutyás bemutatójával vette kezdetét

Forrás: Beküldött fotó

A program a sződi Kutyaduma Központ kutyás bemutatójával vette kezdetét, ahol hét négylábúval ismerkedhettek meg a csemeték. Mindezek után az iskola házi tehetségkutatójának győztesei, Balázs Natasa és Keresztes Adél 3. a osztályos tanulók mutatták be produkciójukat, akiket az intézmény korábbi tanulójának, a csodálatos hangú Balla Bélának az énekes műsora követett. 

A délelőtt további részében fellépett az Alma Együttes, akik a főleg a kisebbeket és a meghívott ovisokat örvendeztették meg vidám gyermekműsorukkal. Majd Oláh Gergő énekes dalokkal tarkított motivációs előadása következett, amely elsősorban a felsőbb évfolyamosoknak szólt, arra tanítva őket, hogy bárhonnan jössz is, csak rajtad múlik mivé válsz, hová jutsz el az életedben. Ebéd után Kiss V. Balázs bűvész, illuzionista kápráztatta el a gyerekeket és a felnőtteket. A napot a Zebra Eats Lion zenekar koncertje zárta, ahol az ütemes rockzenére rophatták a kicsik és nagyok egyaránt. 

A programok közben az alsóbb évfolyamosok kipróbálhatták az ugrálóvárat, míg a felsősök a rodeóbikán tehették próbára ügyességüket. Mindezeken kívül csillámtetoválás, arcfestés, a műfüves pályán focibajnokság, a tantermekben berendezett játékszobában társasjáték, ping-pong, sőt, még egy szépségszoba is várta a diákokat. Mivel az intézmény jó kapcsolatot ápol a Nógrád Megyei Szakképzési Centrum Szondi György Technikum és Szakképző Iskolával, így abban a bizonyos szobában annak kozmetikus és fodrász tanulói szépítették a diákokat, míg kísérő tanáraik haj- és bőrápolási tanácsokkal látták el a fiatalokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában