Pickup

2023.06.19. 16:58

Ismét megtöltik a veteránautók a romhányi Angolkertet

Ismét fergeteges hangulat várható három napon keresztül a romhányi Laszkáry-kúria parkjában, a helyiek által „Angolkert” névre keresztelt tágas zöldövezetben. Az elmúlt század ötvenes éveiben az utakat járó autók, és a kor vidám életének szerelmesei randevúznak egymással az immár nyolcadik alkalommal megrendezendő Pick Up Drive fesztiválon június 22-24-e között.

Hegedűs Henrik

pickup, fesztivál, amerikai autó

Forrás: a Pick Up Drive Romhány Facebook-oldala

A szervezők ismét alaposan előkészítették az eseménysorozatot és a terepet. A résztvevők már június 22-én, csütörtökön elfoglalhatják a hűs árnyat adó fák alatt a kempingező helyeiket, és már azon az estén szórakoztató műsorokat élvezhetnek, többek között blues kocsma is megnyílik. Másnap, 23-án délután 3 órakor indul az első autós felvonulás, majd amint visszatértek a túráról, máris indul a mulatság, a sportcsarnok oldalfalánál felállított színpadon több fellépő vendégművésszel.

A szombati nap kínálja majd a legszélesebb választékot, benne a helyszínen kiállított ódon gépcsodák versenyének értékelésével és a díjátadással. Hasonlóképpen megmérettetik magukat a piros pöttyös kosztümben pompázó pin up-lányok, akik a rockabilly stílus elválaszthatatlan kísérőjelenségei, ők 18 órától libbennek fel a színpadra. Természetesen ezután sem maradhat el a késő estébe nyúló buli.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában