Fesztivál

2023.06.18. 13:05

Ismét garantált lesz a jó hangulat a háromnapos gyarmati Sörünnepen

Idén július 14. és 16. között, péntektől vasárnapig rendezik meg a Belvárosi Sörünnepet Balassagyarmat főterén.

L. Zs.

Az első napon a színpadon láthatja a közönség 18 órától az Ősiláz zenekart, 21 órától a Republic Dalcirkuszt, 22 óra 30 perctől pedig DJ Tailor B-t.

Július 15-én, szombaton 11 órától gyermekprogramokkal várják a kisebbeket, akiket a Csodavilág zenekar, majd Dudó bohóc szórakoztat. 13 órától Jó ebédhez szól a nóta Bertók Gyöngyivel, 14 órától pedig a Vitalitás-Rózsavölgyi tánccsoport, majd néptáncbemutatók és népi zenekarok kápráztatják el a közönséget. Az esti koncerteken 18 órától fellép a Standby, 21 órától Radics Gigi, majd Dj Henryk gondoskodik a fergeteges hangulatról. Mindeközben 20 órától sörivóversenyre várják majd a bátrabbakat.

A zárónapon, július 16-án, vasárnap 14 órától az Erdei Banda népi zenekar, 16 órától pedig a CeltAcoustic előadását tekintheti meg a nagyérdemű. 18 órától a Say My Name tánciskola műsora következik, majd söröshordó tartó versenyben mérhetik össze erejüket az izmosabbak.  19 órától egymást követve Dj Dominique, a Kozmix és Dj Atesz lép a színpadra. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában