Fejlesztés

2023.06.20. 11:25

Harminc utcában kátyúznak Balassagyarmaton, ötszáz négyzetméter aszfalt kerül a helyére (fotók)

L. J.

Csach Gábor, a város polgármestere a közösségi oldalán számolt be arról, hogy elindult a kátyúzás Balassagyarmaton. Továbbá több helyen megtisztították a csapadékvízárkokat, és ez a munka is tovább folytatódik. 

– Elkészült a Benczúr és az Ipolypart utca padkanyesése és ároktisztítása. Aszfaltoztuk a buszpályaudvar érkezési megállóit és az innen a Mikszáth utcába trokolló deltát is. Elkészült a Nyírjesben az eddig zsákutcaként működő Kacsa utcát az Erdőkerülő utca felé összekötő új útszakasz is – közölte a polgármester. Hozzátette: – Elkészült az Achim utcai parkoló kőszórása, és készül a Hunyadi utca mögötti is. Első ütemben közel félezer négyzetméternyi kátyút is aszfaltozunk a város 30 utcájában. A kátyúk kijelölése folyamatban van, a héten kezdődik az előkészítés, aszfaltozás a jövő héten.

A polgármester a bejegyzésben kitért arra is, hogy augusztusban lesz teljes aszfaltozás néhány utcában, illetve járdaépítés is a képviselő-testület döntése értelmében és a forrásoktól függően, ezért ott maradhatnak kátyúk, ahol a teljes utcát felújítani szeretnék. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában