Vendéglátás

2023.06.15. 10:55

Hagyományt teremtenének a családi napból a bátonyi kollégiumban

Hagyományteremtő szándékkal szerveztek családi délutánt a napokban bátonyterenyei Fáy András Technikum, Gimnázium, Szakképző Iskola, Szakgimnázium, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium intézményegységében.

V. E.

A szülők betekintést nyerhettek a tanulók mindennapjaiba

Forrás: Beküldött fotó

Fotó: Fáy András Középiskola és Kollégium

Az oktatási intézmény közösségi oldalán olvasható tájékoztatás szerint, a kollégiumban szervezett program során a tanulók látták vendégül a szüleiket, családtagjaikat, valamint az iskola oktatóit.

– E hagyományteremtő szándékú rendezvénnyel az volt a célunk, hogy megmutassuk, hol és hogyan éltek a gyerekek a tanév során intézményünkben – írták a bejegyzésben, amelyből az is kiderült, hogy a vendéglátók egy tányér gulyással, valamint egy, a kollégiumi hétköznapok „viszontagságairól” szóló kisfilmmel kedveskedtek a látogatóknak. Végül mindezt követően közös csapatépítő játékokkal, majd hangulatos beszélgetéssel zárták a résztvevők a családi délutánt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában