Applikáció

2023.06.24. 10:25

Digitális tanösvényen vándorolhatjuk be nemzeti kegyhelyünket

Évmilliók vonzásában - Szentkúti séta Assisi Szent Ferenccel címmel nemzeti kegyhelyünk geológiai, természeti és vallási értékeit bemutató digitális túraútvonalon vehetnek részt az érdeklődők.

G. E.

A digitális túra az egész családnak ismeretterjesztő programot kínál

Forrás: Facebook

Mátraverebély-Szentkúton a Digitális Vándor tanösvény segítéségével játékosan fedezhetők fel a katolikus nemzeti kegyhely természeti és vallási csodái – adta hírül közösségi oldalán a kegyhely. 

Mint arról beszámoltak: Évmilliók vonzásában - Szentkúti séta Assisi Szent Ferenccel címmel a nemzeti kegyhely geológiai, természeti és vallási értékeit bemutató digitális túraútvonalon vehetnek részt az érdeklődők. Az applikáció térerő nélkül is használható, abból kiderül, mi az a lapillik, hol található Szent László lovának patkónyoma, de akár egy remetével is szelfizhetnek a zarándokok fönt a barátlakásoknál. A turisták többféle útvonal közül is választhatnak az ingyenesen letölthető alkalmazásban, amely a Google Play vagy App Store áruházakban található. 

A digitális túra nemcsak gyermekeknek, de az egész családnak ismeretterjesztő programot kínál. Bővebb információ a kegyhely honlapján érhető el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában