Tájékoztatás

2023.06.13. 15:38

Csúszik a pásztói strand nyitása a sok esőzés miatt

Farkas Attila, Pásztó polgármestere a közösségi oldalán jelentette be, hogy a múlt heti esőzések miatt a strand nyitása is csúszik.

N. O.

Június 24-én nyithat a strand, ha az időjárás nem szól újra közbe

Forrás: Farkas Attila Facebook-oldala

A városvezető a helyiek türelmét kérte, hiszen a sok csapadék miatt gyorsabban növekszik a növényzet, ez a munkát is nehezíti.

– Mihelyt végeztünk a központi részek nyírásával, újra megnőtt a már lenyírt területeken is a fű, így sok helyre el se jutottak az embereink. Az elmúlt napok árvízi védekezése miatt, lassan egy hete, sehol sem tudtak füvet nyírnifogalmazott a polgármester, aki azt kéri: a saját háza előtt, vagy bármely saját ingatlanán mindenki maga nyírja a füvet.

A polgármester arra is kitért, hogy a strandnyitás várhatóan egy hetet csúszik, ugyanis a folyamatos esőzések miatt a munkák itt se haladtak az ütemterv szerint. Farkas Attila kiemelte: több napon keresztül se földmunkát nem lehetett végezni, se a medencék csempepótlására nem volt lehetőség.

A polgármester reméli, hogy az időjárás újra nem szól közbe és június 24-én nyithat a strand.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában