Gyermeknap

2023.06.09. 07:52

Családias légkörben szórakoztak a nógrádi gyermekotthonok fiataljai

A közelmúltban gyermeknapot rendezett a nógrádi gyermekvédelmi központ, melynek a festői környezetben megbújó Somoskői Kirándulóközpont adott otthont.

P. K.

A fiatalokat számos meglepetés várta a Somoskői Látogatóközpontban

Forrás: Gyermekvédelmi Központ Nógrád Vármegye

Peleskei-Balázs Rita, a Gyermekvédelmi Központ Nógrád Vármegye megbízott igazgató portálunknak elmondta: a gyermeknap méltó megnyitásaként a résztvevők megnézték a balassagyarmati Ipolyparti Fészek Gyermekotthon fiataljainak nyertes produkciót, melyekkel a tizenkettedik Varázscsepp Országos Tehetségkutató Versenyen mutatkoztak be, de Kovács Kamilla táncbemutatójával is színesítette az eseményt.

– A helyszínen számos érdekes és szórakoztató program közül választhattak az intézmény által működtetett gyermekotthonok lakói. A kéz- és arcfestés, illetve a csillámtetoválás-készítés mellett a rendőrség és mentőszolgálat bűn- és balesetmegelőzési programmal is várta a gyermekeket. Ezeken kívül ugrálóvár, lovaglási lehetőség, motoros szimulátor, elektromos autók, íjászat, kreatív sarok és karaoke nyújtott szórakozási lehetőséget az érdeklődőknek – tette hozzá a megbízott igazgató.

A szervezők az ebéd mellett vattacukorral és különféle édességekkel kedveskedtek a fiataloknak. A gyermeknapon fellépett Oláh Gergő énekes, aki közösen énekelt és táncolt a gyermekotthonok lakóival.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában